[...] i jabłko. 2 posiłek ok. 10:00 2 kromki ciemnego chleba, 2 plasterki szynki i pomidor. 3 posiłek ok 14:00 Pierś z kurczaka + woreczek kaszy gryczanej/ryżu. ( Tu pytanie, czy pierś ma być gotowana, czy jaka? garść migdałów/orzechów włoskich lub ziemnych nie solonych. 4 posiłek 17:00 3 jajka gotowane 2 kromki chleba z masłem banan 19:00 Trening 5 [...]
[...] ok. 13:00 ryż brązowy Mięso z piersi kurczaka b/skóry Banan 4.Zaraz po treningu 15:00 50g carbo 5. 45 minut po dawce carbo ok. 15:45 ryż brązowy pierś z kurczaka 6.Kolacja ok. 19:00 chleb żytni razowy rybka oiwa z oliwek 15g. Warzywa 7. ser twarogowy półtłusty 100g Zmieniony przez - Mateo 1983 w dniu [...]
Śniadanie:płatki z mlekiem do tego,/Kefir z rodzynkami oraz orzechy włoskie /DODAJ NP. TWAROGU W szkole o godzinie 10 Banan i jabłko do tego kromka cienmny chleb z szynką /JEDNA KANAPKA TO TROCHE MALO I teraz tak o 12 codziennie jadam w szkole obiady i tam mam zawsze ziemniaki lub jakieś mięso trudno nie ominie się :( /DO PRZYJECIA PO powrocie do [...]
Powiedzmy, ze tak : I Posiłek: - jajko kurze - łyżka orzechów Włoskich - dwie łyżeczki platków owsianych - jablko II Posiłek: - Pierś z kurczaka bez skory 99 kcal - surówka z kapusty, cebuli i marchewki - oliwa z oliwek III Posiłek: - wazywa na patelnie - Ryba smażona bez tłuszczu, pieczona, grillowana. IV Posiłek: -piers z kurcza [...]
Po trzech dniach diety, którą mi ułożył darkthorn z tego forum, gdzie miałem czasem 3 razy dziennie pierś z kurczaka, pomidor i ogórek to mi to obrzydło. Na jutro miałem zjeśc to jak na zdjęciu, ale jak sobie pomyślałem, że znowu to samo, to wziąłem nalałem wody dodałem kostke bulionu, ugtowałem 60 g kaszy wrzuciłem 200 g piersi pokrojone w kostke [...]
[...] dziennik na body-factory na samym początku swojego dziennika ,głównym dostarczycielem białka w Pana diecie była wątróbka wieprzowa. Cenowo ona wychodzi dużo lepiej niż pierś z kurczaka(jestem smakoszem podrobów)ale jak w rzeczywiścości z efektami zdrowotnymi?Dużo czytałem i wiekszość twierdzi że wątróbka nie jest zdrowa w większych [...]
Kazimierzu wrzucaj przepis:-P no ale co to za filozofia? %-) wafle smaruje twarożkiem, można masłem jak ktoś się nie boi fatu %-). Pierś z kurczaka najpierw piekę, potem kroję w plasterki, na to żółty ser. to do piekarnika aż ser się rozpuści, albo do mikrofali pełna moc 1,5min i gotowe Generalnie nada się każde mięso, wędlina, albo nawet sam [...]
Redukcja zakończona więc po treningu: -pierś z kurczaka w keczupie i musztardzie -lody opera z biedronki -4 kromki żytniego razowca z twarogiem i powidłami śliwkowymi bez cukru -1 lód na patyku Zmieniony przez - Szprota94 w dniu 2010-08-09 21:40:34
Właśnie wcinam smażoną pierś z kurczaka panierowaną w jajku i płatkach migdałów z plasterkiem sera cheddar. Do tego szparagi i odrobina chińskiego sosu słodko-pikantnego A na kolacje zakupiłem kabanosy z łososia. Świetna opcja na szybką przekąskę, kiedy nie mamy czasu na siedzenie w kuchni. Polecam!!!
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
niestety muszę zjeść coś chudego :-% max 5-10 g tłuszczu pierś z kurczaka z ryżem, zawsze ciekawie jest otworzyć się na nowe dania obraziłeś mnie tym :D nienawidzę tego posiłku, znaczy tak ogólnie w swoim życiu dietetyczno - treningowym Staram się wychodzić poza schemat i nie jeść suchej piersi z ryżem a jak już ma być to bajerancka z sosem [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
i to się nazywa dieta a nie jakieś cipki co nie potrafią wytrzymać bez jedzenia gvna ja dzisiaj zjadłem omleta pro BB, 2x pierś z kurczaka z ziemniakami i raz z ciemnym pieczywem oraz jakieś 6 kawałków ciasta, deal with it!
Elo no wkoncu moge dac swoja diete do sprawdzenia. Bardzo dokladnie szukalem/wybieralem produkty do Diety . Gramami produktow zajme sie jak wezme od kumpla wage elekt. bo na oko to niema sensu. Mam nadzieje ze ktos poswieci chwile na sprawdzenie tej diety. Na silke chodze juz ponad tydzien i wole odrazu zaczynac z dieta :) Dieta: 7.00 Sniadanie [...]
Wszystko tam masz przed obróbką. Program nie wie czy pierś z kurczaka wrzucisz na patelnię z olejem czy do parowaru. Zastanów się, jak Ci się skurczy mięso przy obróbce to będzie to wynikało tylko z spadku udziału wody w produkcie. Chyba że przypalisz mięso to będzie miało mniej białka.